寄付 2024年9月15日 – 2024年10月1日 募金について

Adobe Photoshop CS3: tanfolyam a könyvben : [eredeti...

Adobe Photoshop CS3: tanfolyam a könyvben : [eredeti tankönyv az Adobe-tól]

この本はいかがでしたか?
ファイルの質はいかがですか?
質を評価するには、本をダウンロードしてください。
ダウンロードしたファイルの質はいかがでしたか?
Az Adobe Photoshop CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja.
Tanuld meg, hogyan javíthatod fel és tökéletesítheted digitális fényképeidet, hogyan készíthetsz montázsokat, designsablonokat és Internetre szánt képeket! Próbáld ki a rombolásmentes, intelligens szűrőket, és módosítsd a képeket perspektívájuknak megfelelően!
A könyv 14 leckéje az Adobe Photoshop, a világ legjobb képszerkesztő alkalmazásának alapjait mutatja be - többek között a kezelőfelület megismerését, a rétegek és maszkok használatát, a digitális fényképek retusálását, a képernyőre és nyomtatásra szánt képek előkészítését. Számtalan tipp és technika, extra tananyag és mini oktatóanyag segít, hogy hatékonyabban és nagyobb hozzáértéssel dolgozhass a Photoshop alkalmazással. Tanulmányozd át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogass a számodra legérdekesebb leckék között!
Benne a Photoshop CS3 új funkcióival:
- rombolásmentes intelligens szűrők
- gyorskijelölő eszköz
- továbbfejlesztett távlatpont
- automatikus rétegigazítás
- továbbfejlesztett Camera Raw
- videoszerkesztés (Extended)
- mérési és képelemzési funkciók (Extended)
A ,,Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatod meg az Adobe szoftverek funkcióit.
A „Tanfolyam a könyvben"azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - hivatalos, az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett oktatósorozat az Adobe Systems Incorporated-től.
Mire van szükséged a könyv használatához? Adobe Photoshop CS3 szoftver, akár Windows, akár Macintosh alatti verzió (a könyv melléklete nem tartalmazza a szoftvert).
カテゴリー:
年:
2007
出版社:
Perfact-Pro
言語:
hungarian
ページ:
403
ISBN 10:
9638729252
ISBN 13:
9789638729255
ファイル:
PDF, 51.87 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2007
オンラインで読む
への変換進行中。
への変換が失敗しました。

主要なフレーズ